Päätalo

PääkuvaPalvelukodin tilat on saneerattu ja uudistettu tarkoitukseen sopivaksi vuonna 1991 entisestä Mäntylän koulusta. Asiakashuoneet ovat varusteltu tarkoituksenmukaisilla tarvikkeilla, ja asiakkaiden on mahdollisuus myös itse sisustaa niitä. Talon on alakerrassa saunaosasto  ja kerhohuone sekä runsaasti tarvittavia varastotiloja. Alakerrassa on myös toimisto ja lääkärin vastaanottotilat tarvittavine  aputiloineen.

Pihapiirissä on myös erillinen työkeskus Nuppulinna, jossa päivätoiminta tapahtuu. Samoin löytyvät asianmukainen jätteiden lajittelukeskus sekä autokatokset ja varastot kalustolle.

Peltola

PeltolaPeltola on neljän asiakkaan erillinen koti, joka sijaitsee noin puolen kilometrin päässä. Peltolan toimitlat ovat entisen maatilan tiloihin remontoidut. Peltolassa asiakkaat pystyvät elämään itsenäisempää elämää pienyhteisössä. Toiminta on hyvin kodinomaista, ja Peltola toimii pääasiassa itsenäisenä päätalosta, kuitenkin siten että kuntoutujat voivat osallistua päätalon toimintaan ja tapahtumiin kuten päivätoimintaan.

Järvitupa

JärvitupaJärvitupa on samoin erillinen rakennus noin kilometrin päässä Palvelukodilta kahdelle asiakkaalle ollen osittain myös muiden talon asiakkaiden käytössä (pienryhmätoimintaa). Järvituvan asukkaat osallistuvat myös aktiivisesti päätalon toimintaan.